Filtreleme ölçütü

Grill apparaten

Grill apparaten

10 adet ürün var.

Toplam 10 üründen 1-10 arası gösteriliyor

Aktif filtreler

Silex multigrill - Lahmacun...

249,99 € Fiyat

De Silex is een ideaal product voor zowel het grillen van vlees, vis of groente maar ook het bereiden van Turkse broodgerechten. De Silex bevat een ingebouwde regelbare thermostaat, zodat u zelf kunt instellen hoe hoog u de temperatuur wilt hebben. De plaat is voorzien van een non-stick laag waardoor het ontzetten makkelijk is om te reinigen. Regelbare thermostaat - Led warmte indicator - Non stick teflon coating - 2000W | 230 V - Made in Germany - 2 jaar fabrieksgarantie en 10 jaar service garantie. 

Roylaty Line Marble Coating...

19,99 € Fiyat

Ga lekker bakken en braden met deze Keramische grillplaat van Royalty Line. Royalty Line grillplaten zijn voorzien van een harde keramische laag. Het grillen gaat heel makkelijk zonder gebruik van olie of boter. Deze grillplaat is keramisch. Keramisch koken is gezonder, daarbij komt dat deze grillplaten beter hitte verdragen, tot 450 graden een stuk duurzamer dus aangezien de grillplaat niet kan verbranden. Wij adviseren u om het te wassen met uw handen voor een langere levensduur van het product. Gebruik geen extreem hoge temperaturen. Houdt de handvatten weg van directe warmte. 47CM - Non-stick keramische coating - Duurzaam en light design 

Sinbo Gril & Sandwichmaker...

64,99 € Fiyat

De Sinbo SSM 2536 contactgrill met RVS deksel, hetgeen zorgt voor een zeer luxe uitstraling. Ideaal voor het bereiden van vis, vlees en panini's. De bakplaten zijn voorzien van een handige antiaanbaklaag, waardoor deze eenvoudig kunnen worden gereinigd.

Sinbo SSM-2538 sandwich...

64,99 € Fiyat

De Sinbo SSM 2538 contactgrill met RVS deksel, hetgeen zorgt voor een zeer luxe uitstraling. Ideaal voor het bereiden van vis, vlees en panini's. De bakplaten zijn voorzien van een handige antiaanbaklaag, waardoor deze eenvoudig kunnen worden gereinigd.