Filtreleme ölçütü

Yong servies

Yong servies

19 adet ürün var.

Toplam 19 üründen 1-12 arası gösteriliyor

Aktif filtreler

Yong Squito Schaal...

9,99 € Fiyat

Ontdek de Oosters geïnspireerde schaal uit de topcollectie Squito. De schaal is gemaakt van new bone china, wat een mooie crèmekleur geeft aan het porselein en zijn sterke karakter garandeert.

Yong Squito Serveerkom - 14...

3,99 € Fiyat

Ontdek de Oosters geïnspireerde kom uit de top collectie Squito. De kom is gemaakt van new bone china, wat een mooie crèmekleur geeft aan het porselein en zijn sterke karakter garandeert. De kom is 14 x 14 cm en is vaatwasmachinebestendig.

Yong Squito Schaal - 24 x...

5,99 € Fiyat

Ontdek de Oosters geïnspireerde schaal uit de topcollectie Squito. De schaal is gemaakt van new bone china, wat een mooie crèmekleur geeft aan het porselein en zijn sterke karakter garandeert. De schaal is 24 x 13.5 cm groot en is tevens ook vaatwasmachinebestendig.

Yong Serveerset - 5-delig -...

14,99 € Fiyat

Serveer je snacks met deze 5-delige Fest serveerset van Yong. De set bestaat uit vier kleine amuse kommetjes en één groot langwerpig bord waarop de kleinere kommetjes geplaatst kunnen worden. De set bestaat uit kwalitatief duurzaam porselein op basis van siliconen, wat een mooie crèmekleur geeft en z’n sterke karakter garandeert. Ze is bovendien vederlicht en geeft je meteen een goed gevoel!

Yong Schotel - 29 x 19 cm -...

12,49 € Fiyat

Serveer je snacks met deze handige schotel uit de Fest collectie. Ze oogt modern en is een echte eyecatcher op je tafel. Ze is super handig in gebruik dankzij de handvaten aan de zijkant. De set bestaat uit new bone china, wat een mooie crèmekleur geeft en z’n sterke karakter garandeert. Ze is bovendien vederlicht en geeft je meteen een goed gevoel. Ideaal als cadeau, dankzij de mooie geschenkverpakking!

Yong Fest Chip&dip set - 30...

7,99 € Fiyat

Serveer je snacks met deze Fest chip&dip set van Yong. De rechthoekige snackschotel heeft een uitsparing voor chips & dips. Ze oogt modern en is een echte eyecatcher op je tafel! De set bestaat uit new bone china, wat een mooie crèmekleur geeft en z’n sterke karakter garandeert. Ze is bovendien vederlicht en geeft je meteen een goed gevoel!