Voorwaarden omtrent, Verzenden, Verzendkosten en Retourneren

De inschatting van de verwachte levertijd is altijd gebaseerd op onze voorraad, de gekozen betaalmethode en de levertijd van onze bezorgdiensten. We doen er met ze alle onze uiterste best om jouw pakket zo snel mogelijk te bezorgen bij de aangegeven adres. 

Voorwaarden van onze verzendingen

• Bestellingen die voor 17:00 uur aankomen, worden dezelfde dag verzonden.

• Bestellingen die na 17.00 uur aankomen, worden de volgende werkdag verzonden

• Uw bestelling wordt geleverd als verzekerde en handtekeningslevering.

Track & Trace Code

Om uw bestellingen te kunnen volgen dient u tijdens het betaalproces uw email in te vullen zodat wij u de mail met een Track & Trace code kunnen opsturen. Met deze code kunt u op de pagina van de bezorgservice uw bestelling volgen en eventueel een bezorgafspraak inplannen bij de volgende bezorgpoging. 

Let op voor de volgende zaken: 

U dient uw bestelde producten persoonlijk in ontvangst te nemen voor handtekeningsverificatie. Als u opmerkt dat de verpakking of uw product beschadigd is, opent u eerst de verpakking van uw zending en controleert u het product voordat u een handtekening plaats voor ontvangst van uw product. Als u merkt dat eer een schade is aan uw bestelde product dient u dit te melden bij de bezorger. De bezorgservice dient altijd te wachten totdat u als klant de product hebt gecontroleerd. Na ondertekening van het afleveringsdocument en ontvangst van uw pakket, is ingeval van schade, het transportbedrijf en / of Homstar Import Export / Homestarimportexport.nl niet aansprakelijk

Bent u niet thuis? 

Indien op het moment van uw leveringsproces de geadresseerde niet thuis aanwezig is, ontvangt u een bericht in uw brievenbus om een nieuwe afspraak in te plannen voor een volgende bezorging. In meeste gevallen wordt uw zending de volgende dag nogmaals aangeboden bij de geadresseerde, bet u of de geadresseerde de volgende dag ook niet aanwezig op het aangegeven adres? Dan ontvangt u een bericht in uw brievenbus en wordt de zending teruggezonden naar ons distributiecentrum. Als u de zending opnieuw geleverd wilt hebben, dan is dit enkel mogelijk tegen betaling van de hierbij behorende verzendkosten. 

Verzendkosten

Land

Prijs ( 30 kg )

Levertijden

Nederland

6,95

1-2 werkdagen

Duitsland

9,95

1-2 werkdagen

Belgie

9,95

1-2 werkdagen

Luxemburg

€ 14,95

1-2 werkdagen

Verenigd koningkrijk

14,95

1-3 werkdagen

Frankrijk

€ 14,95

2-4 werkdagen

Denemarken

€ 14,95

2-4 werkdagen

Oostenrijk

€ 14,95

2-4 werkdagen

Italie

€ 19,95

2-4 werkdagen

Spanje

€ 19,95

2-4 werkdagen

Zweden

€ 19,95

2-4 werkdagen

Polen

€ 24,95

2-5 werkdagen